Thursday, 16 January 2014

## TRAVEL ## KRABI / PHUKET, THAILAND ~ PART 2

Welcome back...
Dah baca Part 1 ke...
Kalau belum...pegi jer jengah link kat atas tu...

Ok...we go fast...

Next visit bagi trip nie..
Lawatan ke Kampung Orang Asli Rawai...
Tempatnya letak dekat tepi pantai...
Jom tengok apa agenda kami di sini...








Yesszzz....agenda kami memang la POSING!!....

Selain tu....meh kita jenjalan....

-



-




-






Aktiviti seterusnya...

SHOPPING TIME!!

Kat sini banyak jugak hasil buatan Orang Asli...
Harga...still kena tawar menawar...
By using calculator yer...
Maklumlah...umpama ayam cakap dengan itik...
Aku...xde benda nak beli kat sini...

Meh sambung posing!!!!!!!!!






Ok....last sekali...
Jom kita jumpa Orang Asli Rawai...




Nie aktiviti petang diaorang...





Budak-budak nie...anak orang Asli Rawai...
Life nyer sama macam budak lain...
Bermain...berkawan...
Diaorang pun dah terbiasa dengan pelancong yang selalu datang kat tempat diaorang...
Last sekali...aku tinggalkan korang semua dengan....

-

-


-




-



Baby yang cute nie...pun salah sorang anak Orang Asli Rawai...
Menemankan ibu dia berniaga souvenir kat kedai2 tepi laut...


Jangan lupa nantikan next chapter....
Kita main laut plak pas nih!!



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~