Tuesday, 11 October 2016

OUTING WITH EINA BERRY....



8 Oktober 2016...

Aku dengan Eina pegi amik buku kat USM...
Memang dah plan pun, aku pick up dia kat Komuter Butterworth...
Then gerak sama2 ke USM...


Tahun nie aku rajin sikit...
Plus, ada kawan yang nak temankan...
Meh la merajinkan diri pi USM...


Rasanya lama dah aku berhajat nak lepak bawah jambatan Pulau Pinang...
Tapi sampai abih final exam tahun 3 pun, belum jejak lagi...
Moralnya...tak dak sapa nak layan aku kan...
Tapi pagi tu...aku tetiba ja mengubah haluan....
Aku tak amik jalan ke USM, tapi aku ikut kata hati...
Terus aku amik sebelah kiri jalan...
Sampai la jumpa susur masuk ke tempat yang aku nak...
Mati idup balik, kalau sensorang aku tak buat keja gila nih...


Hasilnya, berjaya jugak sampai...
Memang cantik sgt permandangan kat bawah tu...
Pencinta laut macam aku nie, memang akan nampak laut tu sentiasa cantik...
Pada aku, kalau ada masalah, renung la laut...
Kalau rasa masalah kita besaq...besaq lagi laut tu...
Apa nak dibandingkan dengan masalah kita tu...
Laut pun ada masa bergelora...sama la macam manusia, ada masa bermasalah jugak...


Ok, saksikan kegigihan kami menjejakkan kaki ke tempat impian aku nih...
Akhirnya, berjaya jugak sampai ke sini...
Alhamdulillah....
















\


































THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~