Thursday, 13 March 2014

BILA OFFICE KU TAK ADA AIR...

Assalamualaikum....

Just want to share...
Ari nie tempat aku keje xde air...
Hooiii...tensi i tau...
Segalanya xboleh...

Dengan stress nya aku call Lembaga Air Perak (L.A.P)...
Diaorang bagitau memang sekarang nie tekanan air rendah...
Yes....i admit, dalam keadaan kepanasan memuncak sekarang nie...
Memang x disangkal...
Tapi, kena la ada alternatif...
Takkan la tiap2 hari nak lalui situasi camni...
Hari2 masuk bilik air...jerit air xdak...
Dah la tempat kami ni patient tiap hari xpernah kurang...

Dengan lemah gemalai...aku minta L.A.P bantu kami...
Nak tau apa solution yang diaorang bagi....
Jom nengok sama2....







Ini la yang kami dapat hasil aduan yang aku buat pagi tadi...
Alhamdulillah...mereka memudahkan urusan kami...


Apa yang aku dapat simpulkan...
Memang cepat jugak bantuan daripada L.A.P nie datang...


Staff kami pun xlokek membantu...
Pagi2 dah kena kerah cari segala timba dan tong besar 
untuk buat tadahan air...



Pekerja L.A.P nie banyak membantu...
Terima kasih banyak2 yer...


Dugaan ini kami terima dengan sebaik mungkin...
Terima kasih banyak2 kerana memudahkan kami yer L.A.P...
Moga2 sedia membantu kami lagi...di masa2 akan datang...



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~