Friday, 27 March 2015

WOMEN'S DAY PICNIC @ TAMAN TASIK TAIPING...


Wooowww...
Amboiii...gah nya tajuk...
Ujung minggu lepas..Jemah tak balik kampung...
So, Ahad semalam kami plan berpicnic...

Jangan tak tau...siap ada tema bagai...
Tu belum masuk prop lagi...
Gaya photobooth tu...
Kelasss betul kau Jemah yerrr....

Gigih betul kami...
Sabtu tu siap dah beli barang2...
Ahad pagi2...6.30 dah bangun...
Nak masak2...
Menu kami sempoi2 ja...
Nak masak beria...memang tak la...

Kul 9 lebih kami dah siap kluar dari umah...
Singgah beli bunga...khas untuk picnic...
Ko hadooo???

Jemah tak larat nak bercerita...
Kita biar gambar ja berbicara...



Selfie dulu sebelum kluar..




Tgk...Dhia Maisarah pun ikut tema jugak...




Siap beli belon...
Dasyat nau perancangan...



Tiup ...jgn sampai pecah...



Gigih pepagi jam 6.30 pagi bangun siapkan menu picnic...
Yang simple2 aja sudah...



Budak kecik tu langsung tak meragam...
Dari kecik kena didik menghayati alam....



Siap prop bagai...
Berangan la ko jadi princess!!



Macam2 prop kami ada...
Kalah org buat photobooth...



Macam2 aksi kami buat...
Sib baik ada galah panjang @ monopod...
Baru la boleh bergambar reramai...



Picture nie 'win'...
Dengan permandangan yang cantik...
Memang rasa macam wooowww sangat...


Si manis Nor...tak lama lagi dah nak lapor diri...
Dia dah dapat keje dgn kerajaan...
Alhamdulillah rezeki berpihak jugak pada dia...



Tengok...dah macam2 aksi kami buat...
Ada korang terbaring cam nih amik gambar...
Mana Dhia Maisarah???
Aku pun memula confuse gak...
Rupanya...Dhia dok atas badan aku kot...
Tu yg tak nampak tu...



Macam gambar ni...
Alang Lin yang sabotaj baby Dhia...
Tu yang tak nampak muka baby Dhia...



Yeeayyy...ada pun Dhia Maisarah...
Muka masam ja...
Penat melayan...ibu dengan aunty2 dia berposing...












































Ok..tu jer aktiviti picnic kami...
Pulul 11.30 dah gerak nak antar Ana dengan baby Dhia balik...
Simple saja sambutan Women's Day kami...
Tapi yang pasti kami enjoy sangat...

Bye.....





THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~