Wednesday, 26 November 2014

SESI BERCANDA GENG 330...

Semalam...geng 330 bercanda lagi...
Sebabkan dah terima gaji...meh la kita meronda dan bercanda...
Kalau bab berfoya2...cepat jer masing2 bersiap...

Kitaorang jenjalan kat Taiping Sentral (TS)...
Saja buang masa...usha sana....usha sini...
Nak pegi Tesco, dah sah2 la ramai orang...maklum la time gaji...

Tekak si Lin nak makan western...
Sebelum keluar pintu TS...lalu kat McD....
Owwhhhh...sekarang ni dah keluar Chicken Foldover...
Aku dah tersenyum sengih....
Li Lin yang teringin...aku plak yang over...

Kami tak makan kat McD TS...
Dengan semangat waja...nak lepak kat McD Taman Tasik...
Gigih ni...dari TS...ke Taman Tasik pulak...
Punya semangat nak makan Chicken Foldover....
Jom tengok gambar2 kami bercanda makan McD...


Makan malam kami....



My favourite Chicken Foldover....



 Si comel Li Lin...













Pas makan...selfie kemahin lagi yerk....
No Nor ada kat sebelah, tapi dia asyik snap gambar kami jer...
Jadinya...gambar aku dengan Li Lin jer la yang ada...

Ok...tu jer cerita bercanda kami...
Sampai umah, dekat pukul 12 dah...
Itu jer la corat coret untuk minggu nie....
Jumpa lagi nanti.....

THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~