Wednesday, 3 December 2014

## TRAVEL ## KRABI / PHUKET, THAILAND ~ PART 3

Entry sambungan...



Agenda ari nie nak jalan2 keliling Krabi Town....
Aktiviti bebas...so kami amik kesempatan untuk jalan2...
Kitaorang agak2 ja kluar dari hotel tu...
Terus ja jalan...main redah ja...

Tour guide kami cakap...kat depan hotel kami tu...
Bole jalan2 tengok laut...
Budget dekat la...tapi pusing punya pusing...
Bole tahan jauh jugak la...

Tapi kejauhan tu dapat la cover dengan permandangan...
Meh la tengok gambar2 kami sekitar Krabi Town...

 Belakang tu nampak macam hutan paya bakau ja...



 Excited jalan nie...
Sebab kat depan tu tour guide cakap ada replika ketam...



 Amboiiii...gedabak muka aku seketoi....
Sebenarnya nak fokus batu 2 bijik kat belakang tu....



Peta Pekan Krabi...



Baju dah cantik...
Tapi aku bantai pakai sandal ja...
Ehhh...omputih boleh ja pakai sandal bila melancong...
Aku pun pelancong jugak kot kat sini....hihiihiii....



 Gambar nie buat header blog pun cantik...



 Jauh juga sebenarnya nak sampai kat replika ketam tu...
Tapi dah alang2....kita redah jugak la....



 Mama dan kengkawan....



 Korang perasan tak huruf 'B' kat situ dah patah...




 Ini la replika ketam yang aku dok story tu...



 Mak dengan anak yang memang overexcited...



 Dan lagiiiii....



Korang ingat Langkawi ja ada helang...
Kat Krabi pun ada...
Cuma tak sebesar Langkawi punya...



Ok...jom balik...
Malam nie nak redah pasar malam plak...
Ok...kita nak sambung enjoy...
Jumpa lagi nanti.....

THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~