Monday, 22 February 2016

MEMENUHI UNDANGAN MAJLIS PERSANDINGAN SAM-TILLA...



Sejak balik dari USM...
Buzy sikit...tu sebab blog semedang tak update...
Mana nak kejar keja office...assignment lagi...
Serba serbi la memerlukan komitmen


Ok...jangan buang masa...
Nak citer pasal wedding invitation...
Well...kali nie special sikit...sebab wedding artis gitu...
Mama dapat invitation kat sekolah...
Undangan majlis perkahwinan Shaheizy Sam dgn Syatilla Melvin...
Hehhh...kita kasi sikit hashtag... #samtilla ...
 Majlis dibuat di Bukit Jawi Golf Resort...


Mama takdak driver...
So, aku kena jadi driver Mama...
Janji dengan kawan mama jam 2 nak pi...
Aku sekerat jalan dah stress bila member whatsapp cakap orang ramai sgt...
Tak dak tempat nak duduk...makan pun beratur macam nak kena rempuh...


Sebab pikiaqkan kawan mama yang dah datang dari jauh...
Pujuk la hati...gagah pi la jugak...
Luckyly, time kami sampai, parking pun ok...makan pun beratur pendek ja barisannya...
Yang lain aku takmaw komen...

Tengok gambar ja la yer....


















 




Kami bertiga...Mama, aku n Nadia...







Ok...tu jer nak citer...
Tahniah buat Sam & Tilla...
Moga jodoh berpanjangan hingga ke Jannah...


notakaki : Mood bercuti semakin menggila :)









THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~