Thursday, 8 September 2016

BARKING AT THE WRONG TREE...






Kebelakangan nie, aku belajar sesuatu...
Barking at the worng tree...
Hakikatnya....Buang masa ja menyalak pada tempat yang salah ya....
Meaning...kalau korang rasa nak tegur sesuatu yang korang tak puas hati...
Gunakan lah medium yang betul...
Lately nie, ramai yang lebih bersikap terbuka dengan menegur direct di Facebook ataupun lebih gemar viralkan setiap isu...
Selain dapat kurangkan dosa mengata/ mencemuh/ kritik secara terbuka...
Manatau...kot2 ada ianya mendatangkan rezeki sebab nawaitu kita adalah untuk tuan kedai or produk or perkhidmatan tu akan ditambah baik di masa akan datang...
Kita nie, kadang2 nawaitu nak menegur tu dah betoi...
Tapi cara kita guna tu yang salah...
Maka, mai la sama2 kita berubah...
Silalah... menyalak di pokok yang betul !!!




Rezeki aku dapat benda2 nie sebab aku ada antar feedback pasai produk nie...
TQ so much Libresse Team sebab menerima komen yang saya hantar...
Nawaitu yang baik...di balas dengan baik jugak... :)








THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~