Saturday, 12 March 2016

KURSUS UNIT REKOD...




Lama tak citer pasai kursus kan???
As usual, aku bukan kaki pi kursus pun...
Lagipun aku kategori bangsa memilih kursus skit...
Of coz la kena memilih....
Kalau takat nk pi buat tambah sakit jiwa...
Baik aku dok office siapkan keja aku...


Tapi kursus dengan Unit Rekod ni memang dari awai lagi aku suka...
Jumpa kawan2 baru dari pelbagai daerah dalam negeri Perak...
Kursus ni patutnya bermalam...
Tapi sebab buat dekat dgn umah aku kat kampung....
Makanya....memang tak la aku nak bermalam kat hostel Hospital Parit Buntar tu...
Nampak sangat kan.....hahahhaha...


Ok, motipnya...
Aku suka kursus nie...aku enjoy every moment kursus nie....
And  aku nak share dengan hangpa semua gambar2 kursus aku tu...


Check it out !!!!



































Suka nau aku dapat attend kursus nih...
Lain kali jemput lagi tau !!!


Ok...bye!!!


THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~