Tuesday, 2 August 2016

AIDILFITRI BERSAMA GENG330 ....



Sebelum habis bulan Syawal....
Kita sambung citer raya lagi...
Sesuai sangat la dengan #rayakansebulan ....


Dalam life kita nie... mesti ada satu group yang memang happening...
Selalunya geng nie...mesti geng yang rapat dengan kita...
Rapat tu tak semestinya kena duduk dekat2...
Boleh bisik telinga ke telinga...
Geng330 bukan konsepnya sebegitu...
Konsep kami sempoi ja...dudukla jauh macamana pun...
Kita tetap akan berkomunikasi bila2 masa...


Geng330 nie lebih kepada girl talk...
Kita boleh sembang apa saja...tambah2 bila tengah stress, temper, menyampah, melugai, ‘menganyam ketupat’ dan bergosip...
Bukan takat tu ja...kalau ada masalah, nak minta nasihat pun tetap akan dilayan...
Gitu la kekdahnya geng kami nie...semua bole...
Seriously, kadang2 nk gelak pun ada...
Sebab kadang2 yang bagi nasihat pun macam syaitannirojim...
Pun ada hati nak bagi nasihat...


Geng kami nie ada whatsapp sendiri...
Yang hanya include kami berempat ja...
Owh....kenapa nama geng330?
Sebabnya mudah ja...tu nombor umah sewa kami...
Nieda plak, walaupun tak duduk serumah, tapi sebab dia dah selalu check in umah nie...
Dan dia pun dah kenai dengan housemate aku nih...


Itu serba sedikit ceghita pasai kewujudan geng330...
 Sebenarnya aku nak share gambar raya kami...
Walaupun tak cukup korum...sebab Nor takdak...
Raya tetap raya..gedixx tetap gedixx....
Hangpa ada???.... J J J



Jom saksikan geng330 beraksi...
Tak kira kat mana pun...
On camera..menggeletis la masing2...


























Belakang pasu bunga pun jadi...







Gitu la kekdahnya bila dapat beraya bersama....
Macam2 gaya depa bantai...
Apa pun..uols tetap my kesayangan...
Moga persahabatan kita semua kekal ke Jannah...



----@@      @@-----





THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~