Monday, 1 August 2016

BEBELAN ....



Kadang-kadang kebenaran tu memang menyakitkan...
Memang susah nak di terima dengan akal...
Apatah lagi yang melibatkan soal hati...


Aku suka jugak baca quote-quote kat dalam fb dgn Ig...
Bila baca...then kaitkan dengan life kita...
Ada yang betui...dan ada yang tak dak kena mengena dengan kita...


Kali nie tertarik dengan quote nie...
Honestly cakap...yang nie memang pernah happen dalam hidup aku...
Dalam hubungan nie...kalau dah rasa ‘take for granted’ tu...
Aku rasa, kita kena ambik masa bertenang dan nilaikan kembali hubungan tu...
Then, buatlah keputusan...
Fikir sehabis-habisnya...
Terutama kesan di masa akan datang...






Ok...tu ja nak cakap...
Apa pun move on dan hadapilah kenyataan dengan lebih rasional...
InsyaAllah masa akan membasuh dan menyembuhkan luka itu...
Dan paling penting, mintalah pada Allah...
Hanya Dia yang memahami...



----- @@      @@-----




THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~