Monday, 12 May 2014

TRIP KE LUMUT...PART 3...SELFIE-SELFIE...

Hai semua...
Sambungan Trip ke Lumut...
Part terdahulu di link bawah...bagi yang belum berkesempatan nak baca...


Pegi memana pun, xsah kalu xde selfie2 nie...
Kali nie aku nak tempek gambaq selfie gedixx...
Pasnie jangan kata aku xingatkan yer Cik Pora sekalian...
Bagi yang rasa gambaq kami ni menggeledik sangat tu...sila lah click pangkah jer yer...
Tak de paksaan...boleh angkat kaki blah yer...




Pekan Lumut nie xde la besar sangat...
Tapi masih banyak jugak pusat jualan...
Selain jualan hasil laut, ada jugak yang jual baju, t-shirt, souvenir, key chain, fridge magnet...
Boleh la beli untuk kenang-kenangan...



Ada banyak kedai hasil laut kat sekitar Lumut nie...
Kalu korang rasa tak nak pegi ke Pulau Pangkor, still masih boleh beli semua barang yang aku sebut tadi di Lumut...so, jangan riso yer Cik Joyah...Cik Bedah....



Sepanjang jalan kat Lumut nie, macam2 kedai korang boleh tengok...




 Kalu Cik Joyah teringin nak fefiling jadi retis pun boleh...
Beli jer topi ala2 princess tu yang macam tergantung kat gambar atas tu....
Pastu pegi la jenjalan tepi pantai...
Kenkonon selfie kat Pantai Maldivas gitu...
Xde sapa nak marah... Cik Joyah...Cik Gayah oiii...



Moralnya, memacam ada la...
Xlarat aku nak note satu2...


Kalu nak ke Pulau Pangkor...
Beli jer tiket kat kaunter nie...

Ok...Cik Pora sekalian...Nie nak start gambaq menggeletis....
Kalu rasa nyampah...sila skip jer yer...





































Kat atas tu semua gambar sekitar Waterfront Lumut...
Terima kasih kat monopod sbb kami boleh amik gambar berdua dengan riang dan gumbira...



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~