Wednesday, 31 December 2014

PENUTUP TAHUN 2014...

Salam...

Ari nie last day untuk tahun 2014...
So...dah settle ke azam korang??
Aku idok la ada azam sangat...sebab aku nie jenis yang 'just follow the flow'...
Penat la wei....hidup asyik nak terkejar2...kang penat jaaa...

Takmo cakap bebanyak...
Cuma berdoa untuk mangsa2 banjir...
Semoga diaorang tabah menghadapi dugaan ini...
Dan kepada seisi keluarga penumpang dan anak kapal QZ8501...
Semoga mereka tabah menghadapi 'kehilangan' ini...
Terakhir...buat sahabat baik kesayangan saya, Nieda...
Semoga beliau dan keluarga tabah di atas kepulangan ayahanda tersayang ke hadrat Allah s.w.t.

Lastly, Selamat Menyambut Tahun Baru...
Dan semoga tahun 2015 akan membawa lebih banyak kebahagiaan...



 Pantang on camera....laju ja senyum!!!
Nie gambar berpoya time malam Krismas...



Berpoya di Queensbay Mall...



 Layan buskers kat Padang Kota...not bad jugak la...



 Wajah2 kesayangan nie....



Melepak...selfie...memang dah jadi hobi kami...



Tuan tanah pun nak selfie jugekkkk...



Moga tahun depan...membawa lebih banyak keceriaan buat semua...
Jumpa tahun depan....




THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~