Monday, 3 September 2012

Road Walk Penang...

Seawal 6.30 pagi kami dah bertolak ke Airport Penang...
sebabnyer?..
nak ngantarkan adik aku, si Syaza balik ke Madagaskar...eeehhhh silap la...Makassar la yg sebenarnya...
dia blajar kat sana...baru jer abih tahun pertama, wat medic kat sana...
abah aku, sehari sebelum pegi...dah wat special request...
pas kita antar Syaza naik flight, kita pi Road Walk yer...
aku on jer...mama dgn Azif, si bongsu tu ikut jer la...
berbekalkan Garmin melalui handphone aku yg cikai nie...
walaupun mama slalu condem Garmin phone aku nie...
tp aku tetap gunapakai dia...dan ternyata ari tu..
senang jer aku sampai kat tempat favourite abah nie...
apa yg ada kat cni???
korang tengok jer la yer gambar2 kat bawah nie....










comey giler rabbit nie...adik aku Azif dok giler nk suruh beli...konon nk bagi kawan dgn Chika dan Chichi kat umah kami.  Aku rasa kalu beli nie..sah2 mmg kena buli la dgn Chika dan Chichi...(nanti ada masa aku wat n3 pasal Chika dan Chichi pulak yer)


aku berkenan tengok yg colour kelabu tu....sgt unik..jarang aku tengok rabbit warna kelabu cenggitu...allllaaaaa....tomeinyer awak!!!!!!



yang nie aku suka...sangat la comey..tp berat....boleh wat tabung duit syiling aku...tapi, aku xbeli pun...



yang pun sama..berfungsi sebagai tabung...cuma rekaan tabung dalam bentuk kereta antik...walaweiiii, lama gak la aku dok terbelek2 kereta tabung nie...jatuh cinta la pulak!!!!!



nie antara barang2 yg mak abah aku suka tengok...moralnya barang tembaga..yg unik2 nie..mmg la favourite diaorang...kalu korang xcaya, pi tgk kat umah aku...ada 1 gramophone yg kena pusing dgn tangan tu...sebelah meja perhiasaan antik mak aku...

Ok...cukup dulu entry utk Road Walk nie...next time, kita sembang pasal benda lain plak yer.... 

THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~