Saturday, 12 January 2013

AKSI GEDIK-GEDIK MANJA....







Aksi gedik2 camnih memang bersepah dalam lappy aku nih...
Tiap kali trip kami...kejenyer memang bergambar aje la...
Dak kecik tu pun sama naik jugak...
Pantang on camera...dia mesti nak tumpang sekaki...
Ada sekali tu pernah sampai terantuk kepala aku dgn Nieda...
Bila dia main terkam jer ke arah kami bila dgr camera on bunyi...

Sekarang jugak dah boleh diharap kalau suh tangkap gambar aku dgn Nieda...
Cuma kita kena setting kan awal2 kat dia...
Contohnya kalau nak zoo, pastikan dulu zoom tu dah on macam yg kita nak...
Dia akan capture jer gambar kita...
So, pada kami itu dah lebih dari cukup...
Yer...itulah Danial...ottomen kami yg bijak, notty dan xpernah membosankan...

Tetiba rasa rindu kat deme berdua nih...
Sebab tu la upload gambar2 nie...
Buat anda berdua....miss u both so much!!!

THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~