Thursday, 13 June 2013

JOM KITA NYANYI SAMA-SAMA!!!

Bila bawak budak kecik jalan2...
Seboleh mungkin kena elakkan diaorang daripada perasaan boring...
Kalau x, diaorang akan keep asking 'bila nak sampai nie?'
Bila dah 10 kali ulang tanya...kita pun rasa nak marah kan???
So, sediakan lah yang patut...
Keluarkan all the gadjet yg dalamnyer sila penuhkan dengan game...

Situasi nie berlaku waktu kami tunggu turn nak naik feri...
Budak kecik tu kami bawak berjalan2 bila time cuti sekolah...
Bila dah lama sangat dalam kereta...
Mood boring pun datang...
So, meh kita layan keboringan tu dengan nyanyi sama2...

video

Selamat terhibur semua....
Chooowwwwww!!!!!!!



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~