Friday, 26 September 2014

ALKISAH BERDUA...

Tajuk tak bole blah...
Ehhh...blog aku...suka ati laaa....

Korang ada best friend??
Aku rasa, setiap kita mesti ada kawan2 yang senang nak sembang, boleh kongsi citer apa saja malah...kadang kala...tempat kita nak luahkan isi hati...

Kali nie nak citer pasai my bff...
Masa yang kami habiskan bersama...
Walaupun sekejap...i felt sangat2 sweet....


1ST STORY : BREAKFAST DI TAIPING....

Nie bff aku yang memang tahu banyak pasal diri aku...
Kenangan kami bersama cukup la banyak...





Selasa lepas, kami curi2 masa untuk breakfast bersama...
Setiap hubungan tu...perlukan komunikasi 2 hala untuk mengekalkan hubungan...
Tak kira la sorang kat utara... sorang kat selatan ke...
Tambah2 skarang ni, banyak application yg bole merapatkan hubungan...
Wechat, Whatsapp, Line...pilih ja mana yang berkenan....
Cuma.... nak buat dengan tak nak buat jer....

My bff on the way nak balik kampung...
Tapi masih ada masa datang kidnap aku untuk makan breakfast bersama...
So sweet la u...
Bf i pun tak buat camtu tau!!!!!!!

Makan dekat2 ja pun...
Sembang sikit...gelak2 sikit...
Tu pun dah cukup...membahagiakan....


2ND STORY : THE CHICKEN RICE SHOP DI TAIPING MALL...

Masih minggu yang sama cuma hari yang berlainan...
Spend time together...
Kali nie dinner pulak....
Hahhh kau....dah macam bercinta plak!!!
Asyik dating jaaa...kalah orang bercinta nie...
Dah tu..nak buat camna...bff jarak jauh...
Macam ni la jadinya....



Ada jer masa...kena la manafaatkan...
Bercerita...bergosip...update life masing2....
Tu la bahan kami...
Kadang2 mengenang citer zaman dulu...
Sweet sangat!!!!!!
Terkejut ke tengok meja penuh camtu...
Aku pun terkejut jugak...
Tu set untuk 2 orang....
Not bad...len kali bole repeat lagi nih...







Itu jer la alkisah kami berdua...
Bff jarak jauh...
Dia lah teman, dia lah sahabat, dia lah kawan karib...
 
I MISS U ...BEB!!!



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~