Monday, 29 September 2014

MEMORI INDAH DI SABAH...KINABALU PARK...DAY 2...

Sila jangan boring yer...
Masih lagi bercerita tentang trip ke Sabah...
Hazaberdengung nak abiskan entry Sabah nie...

Dalam perjalanan nak ke Kundasang...
Kami singgah di Kinabalu Park...
Bayaran masuk tak silap aku RM3... tiket nie jugak bole disimpan dan pakai balik untuk masuk ke Poring Hot Spring...Mesti hari yang sama tau...
Waktu kami sampai nie...hujan renyai2 menyambut kedatangan kami...

Disebabkan ujan, kami decide nak pusing2 saja tengok kawasan dalam ni...
Redah punya redah...rupanya kami naik sampai kat tempat permulaan nak mendaki...
Dasyat sungguh...Patut la jalan pun sunyi ja...
Aku pun tak tau sebenarnya...main ikut ja van persiaran depan aku tu...
Tapi...Alhamdulillah...kami sampai ke tempat nie...



 Hujan renyai2 yang turun buatkan kami tak boleh nak berpoya lama2 kat sini...
Just park kereta kat tepi...tapi oppss...avanza tu bukan kami punya...
Cepat2 ambik gambar...tengok apa yang patut...



 Tempat nie bole tahan sejuk jugak...
Dah la ujan...mau kaki tangan semua sejuk...



 Mengikut kata orang...kat sini la permulaan untuk kita mendaki Gunung Kinabalu...
3 atlet tak bertauliah nie....takat mampu posing ja tang ni...











Terima kasih...Sudi Datang Lagi...
Untuk sapa yang berkehendak nak datang lagi yer...
Tapi make sure la kali ni kena panjat pulak Gunung Kinabalu...


Ok...next post pulak...
Jom ikut kita main ikan kelah....




THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~