Monday, 22 September 2014

Liebster Award...

Assalamualaikum...

Kita skip citer pasal Sabah..
Sekarang nie glamour betul Liebster Award nie...
Aku tak sempat nak join moin ...
Tapi untuk tak menghampakan adik kita , Kee......



Nie nak sahut 11 soalan si comel Kee...
Cer pegi tengok blog adik nie...
Comel ajer....
Haaaa...nunggu apa lagi...click link kat bawah tu...


Adik manis...akak jawab soalan awak nie yer...


1. Korang nie suka melukis tak..??
Tak pandai sangat melukis...conteng2 teror!!



2. agak-agaklah kan..korang berani tak duduk selfie atas bangunan mencakar langit..??
Tak berani...confirm!! kadang2 naik escalator pun boleh undur balik...ni kan naik bangunan tinggi2 nak selfie...idokkk ler teman!!!



3.Sebelum korang makan...apa korang buat..Kee nak juga tau..kot-kot snap mkanan dulu ka...ahhahah
Kadang2 ada jugak snap gambor makanan...tapi kebanyakkan nyer tak sempat snap dah masuk terus dalam perut..Sedar2 pinggan dan kosong jer...



4. Korang selalu beraya kat mna..??
Umah mak abah...Satu2 nyer tempat yang memang akan dituju tiap kali raya apa pun...Kekdahnya memang anak mak abah!!! Tak balik raya..mau meraung ler!!!



5.Cua korang bagi tau kat Kee...apa moto hidup korang...[sharing s caring]
 Hidup mesti diteruskan...Bahagia atau tidak...pilihan ditangan kita...


6. apa yang buat korang happy..??
Dapat jenjalan....makan angin ke tempat2 menarik...merasai pengalaman di tempat orang...



7. skang nie korang tengah happy ka gembira..??
Happy...sebab dah 2 ari bercuti dengan family...Mood tu masih terbawak2 sampai ari nie...


8. jenama kasut kegemaran korang apa..??
Paling favourite...VINCCI...
Dari dulu, kini dan selamanya...
Kalau pi kedai VINCCI ja...mata tu melilau ja tengok kasut2 cantikkk...



9. apa fullname korang..??
IDA SUZIANA BINTI MOHD JIZAN...



10.  korang pandai nyanyi tak..??
Nyanyi memang takde masalah...Bagi jer mic...
Cuma tang sedap dengan tak tu jer...yang tak tau nak kata...



11. apa yang korang paling x suka buat..??
Iron baju...
Memang sangat tak suka...
Skarang nie...kalu nak beli baju...suka cari material yang tak payah iron...
Sedap hidop dennnn!!!





THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~