Monday, 18 February 2013

AIRASIA DATANG LAGI!!!!


Walllaahhh...tajuk aku ari nie...
Dah macam iklan Tora Datang Lagi!!!
Anyway, just nak share dengan korang...
Ari nie start offer Airasia (AA) lagi...

Pada korang yg suka melancong...
Seangkatan dengan aku nih...
Tunggu apa lagi..silalah apply yer..
Kang kalau org berjalan/melancong...
Ko plak melopong tengok...
Pastu pakat ramai2 cakap...
"Awak nie memang keje jalan je yer"....

Aku nie memang kaki jalan pun...
Duit abih ke jenjalan jer...
Untuk puaskan hati sendiri...
Aku xpeduli apa org nak kata...
Apa org nak cakap pasal aku...
Yang pastinyer...aku xminta kat diaorg walau sekupang pun...
Dah melalut jauh dah aku nih!!

Berbalik ke tajuk asal...
Untuk yg nak merasa naik kapalterbang, boleh la memilih AA nie...
Sesuai dengan tagline diaorg...
 'Now Everyone Can Fly'

Sebab aku cakap cenggini...
Bila time dia offer cam kat gambar atas tu...
Harganya akan murah dan aku rasa harga yg korang mampu...
Cuma syaratnya, korang kena la berhempas pulas sikit...
Yer la..beribu2 org dok apply...
Sapa yg xmo tiket harga murah kan??
Contohnyer...mcm aku nih haaaa....
Aku dapat RM0 tuk tiket ke Langkawi ari tu..
Xcaya ke??
Nie mesti korang xbaca post aku sebelum nie...
Hahhhh...kalau xcaya sgt...
Just  klik jer kat SINI <<<<<<<---------------------

Apapun, TQ to AA...
Teruskan suport AA yer...
moga ada banyak lagi tawaran yg booommmm utk kita...

nota kaki:
boleh ke AA sponsor aku pegi Hong Kong plak??...teringin nak jumpa mickey n minnie mouse...boleh kasi peluk cium skit kat diaorg!!!!

THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~