Sunday, 24 March 2013

CELEBRATE DANIAL'S BESDAY...

Cuti sekolah dah bermula...
Yeeeaaaayyyyyy!!!! bolehla jumpa Danial...
Nieda plan dgn aku nak celebrate besday Danial together2...
Untuk menghappykan anak kecil itu...
Walaupun dah sebulan besday nyer lepas...kami tetap aku sambut sama2 dgn dia jugak!!!
Pas Nieda ambil Danial, kami pakat nak lepak kat Mc Donald Taman Tasik...
Celebrate kat situ senang sikit...
Bagi budak macam Danial, yang penting hadiahnya banyak...
Yang lain2 blakang kira....Senyum sampai ke telinga la budak kecik tu bila tengok hadiah dia bamyak...
Siap kami belikan dia kek...Siap suruh dia buat hajat lagi...
Alaaahhh...so sweet la budak kecik nihhhh!!!


Kan betul...tengoklah...betapa happynyer dia!!!
Siap suapkan kami kek  lagi....
Sangat terharu la!!!!Bikin acik ida nak nangis jer tau!!!


Nie sume gambar2 dia...
Comey kan???
Kadang2 nakal...kadang2 kuat ngusik...kadang2 kuat merajuk....
Tambah2 bila cakap nak pi duduk hotel tapi xnak bawak dia....
Macam2 ragam dak kecil nih...
Kali nie...nampak manja benar plak dia....
Walaupun baru tadi jumpa...dah mula rindukan dia....

Apapun...
HEPI BESDAY DANIAL HAKIM....
Moga jadi anak yang baik, rajin, soleh dan mendengar kata....
Acik Ida sayang Danial!!!!!!!!


THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~