Sunday, 10 March 2013

TRICK ART MUSEUM DI ICT SHAH ALAM...

Cuti sekolah bulan Mac nie makin hampir...
Dah ada perancangan nak bercuti ke??

Mana plak aku nak berjimba kali nie yer????

Well...bab berjimba..mesti dah ada plan...
But, kali nie aku nak share dengan korang....
1 tempat yang unik...
Before this, aku nampak tempat mcm nie hanya ada di KOREA...

Nak tau ke tempat apa tu???

Ok...tempat nie dinamakan TRICK ART MUSEUM atau dimelayukan jadilah MUZIUM SENI HELAH...


Letaknya di mana???

Korang pergi jer kat ICT Shah Alam...
Boleh layan tangkap gambar banyak2 cam blogger2 kat bawah nie...



Kalau nak baca kisah selanjutnya...
Korang leh click kat SINI jugak yer...
Harian KOSMO ada wat review pasal nie...
Selain tu ada jugak Taman Tema Air kat cni...
Makin menarik nampaknya ICT nie...
So, kalau ada masa...mohhh la ramai2 kita ke TRICK ART MUSEUM tu....
Aku pun tertarik jugak nak pegi tengok nih!!!!



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~