Friday, 15 March 2013

~ JALAN-JALAN + MAKAN STRAWBERRY COKLAT @ CAMERON HIGHLANDS ~


Saje aku letak gambar budak berdua nie...Diaorg xde gaduh pun...
Saje aku glamour kan budak 2 org nie...

 Nie our mama...semangat nengok buah strawberry dgn coklat cair tu...
Dok nyum2 jer...tinggal nak ngap aje masuk mulut!!!


Owh...sedapnyer sundae strawberry tu...
Kat Mc Donald...strawberry dia dah cut kecik2...
Yang nie dia belah besaq2....xleh tahan aku nengok...
Budak2 nie dok berebut makan ice cream tu bg abih sebab nak rebut strawberry
 bawah ice cream tu...Aku pun join the club jugak!!
Mana aci biarkan diaorg jer....

Tengok....abah aku pun kemain lagi nyum2 jugak...
Sume suka sgt dengan sundae tu...Sib baik aku order 2...
Kalau x..mau berebut la adik2 aku tu...


Before this aku dah masukkan post Jalan-Jalan di CH...
Tapi lupa lak nak masukkan gambar bergumbira makan Strawberry Coklat dengan Sundae Strawberry  nie... Bagi yang belum tengok post sebelum nih...
Korang leh view kat bawah nie yer...

~JALAN-JALAN~ADA APA DENGAN CAMERON HIGHLANDS?? ~


Udah2 ler citer pasai CH nie yer..
Ada citer baru yg aku nak kongsi...
So, sila doakan kerajinan aku bertambah yer...



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~