Thursday, 18 July 2013

REZEKI MURAH DI BULAN RAMADAN....

Assalamualaikum....

Puasa x ari nie....
Soklan bosan, kannnnn???
Nampak jer orang tu terlebih extravaganza skit aktif...
Uolls dah buat assumption memacam....
Hoooiiiii......boring siot jawab soklan tu...
Kalau iolls cuti posa pun.....bukannyer iolls nak citer kat uolls pun...
Sudah...cari jer soklan lain nak tanya iolls...ok???

Actually ari nie..nak citer pasai murah rezeki....
Hikkkkk...pagi nie ex-pakcik guard tempat iolls keje...
Terjerit terlolong panggil nama iolls dari bawah...
Ingatkan apa-apa jadi kat dia...
Rupanyer...dia bawak seplastik buah durian untuk iolls....
Ooowwwwhhh...sungguh buat iolls terharu!!!
Rasa nak peluk cium jer.....buah durian tu!!!!



Another murah rezeki, iolls dapat t-shirt Hard Rock Cafe...
Dari Vietnam lagi!!!
Well, iolls memang suka betul dengan t-shirt nie...
Kalau ikut iolls...nak jer kumpul t-shirt Hard Rock nie dari pelbagai negara...
Tapi jangan tertipu...iolls xmampu nak beli yg original...
Iolls kumpul Hard Rock yg cap ayam jer...
Kepada si dia yg berikan t-shirt nie...
Iolls suka sangat n really appreciate....
Tq so much!!!!!!!!


Taaarrraaa.... B, tq so much utk t-shirt Hard Rock kuning ang ang nihhh!!!!


Buat kedua insan yg bermurah hati ini, semoga rezeki 
mereka makin bertambah...
Saya doakan anda berdua dimurahkan rezeki dan diberi keberkatan, tambah2 dalam bulan Ramadan nie...




THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~