Tuesday, 28 July 2015

JALAN-JALAN RAYA KEDUA...



Rasa macam cepat ja masa berjalan...
Sedar2 dah masuk hari ke-2 raya...


Hari ni, dapat jemputan makan2 di rumah Mak Ngah aku...
So, meh la kita beramah tamah...
Jumpa mak dan bapa sedara, sepupu sepapat, anak2 buah sekalian...
Kami sampai2 ja dah meriah...
Penuh umah...sampai takda space...
Ini la baru namanya raya...
Kunjung mengunjung...bermaaf-maafan...bertanya khabar...


Semua makan kena ikut turn...
Sebab meja besar ada 2 ja...
So, lepas makan kena cepat2 bangun...
Jangan harap nak dok lama2 sembang macam kedai mamak ya...




Baju raya kedua...takde dah ikut tema...
Ikut citarasa sendiri ja... :)




Tengok sikit punya sempoi abah dgn mama...
Senang ja nak ajak selfie...





Daughter sorang lagi tak balik...
Jadi...dengan daughter2 yang ada ja la ya...





Kenalkan...nie boyfriend pertama saya yang tiada galang gantinya...
Forever n ever...
My luvly Abah...




Ni gambar mak-mak sedara sebelah Abah...
Dari kiri : Mak Ngah, Mak Lang, Mak Teh dan Mak Su...
Abah aku...of course la...yang segak berdiri kat belakang tu...




Nie cousins kesayangan...
Kak Aini dgn Yana...
Kalau jumpa ja...pecah gelak...
Walaupun jarang jumpa...tapi kalau ada kesempatan...
Memang takkan lepas punya...
Oppss...sebelum ada yang mengaku bujang tu...
Aku nak war2kan yang ditengah tu...dah kawen ya...
Kalau nak ngorat, sila pilih sama ada yg kiri atau yg kanan saja...




Kami lagi... :)
Plus...kiri sekali...
Kak Niza, wife cousin aku, Abang Sham, merangkap menantu Mak Lang..
Semua nampak comel ja kat situ...



Cerita raya ketiga keempat...nan hadooo...
Tak sempat nak buat apa...
Sedar2 dah kena masuk keja balik...
Kita nak raya lagiiiiii....

Ok...tu ja...nanti sembang lagi...
Bye...




THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~