Sunday, 28 April 2013

~ TRAVEL ~ ICE DOME HATYAI...

Ok u ollss...harap2 semua sihat walepat liat yer...
Ari nie, xde masa nak taip panjang2...melalut bukan2...
I kena up date blog nie laju2 ari nihhh...
So, utk meringankan beban I...kita tengok gambar yer...
Moh kita Cik Kiah...Cik Pora...Cik Timah...Cik Joyah....moh ramai2 yer.....






Maaflah yer...sume gambar nih dah aku upload kat FB terlebih dulu...
Sakan sungguh aku berjimba kali nih...
Semua benda nak try...sib baik la ada gaji sendiri...
Kalau x, mau botak kepala bapak aku...melayan kerenah anak dia 
yg xtau dok diam nih...
Nak buat camne...dah hobi aku jenjalan sokmo...
Redha jer la yer....

Semua nie gambar bersuka ria kat Ice Dome Hatyai...
Bayaran masuk plus minus RM30...
Lebih kurang macam kat ICT...
Tapi different ukiran aisnyer...
Siap ada ukiran ais yg berwarna lagi...
Tapi bila dah sampai tempat org...wajib la semua benda kita nak cuba...
Pada I...sangat seronok...sangat puas hati...
Tambah2 dapat kengkawan yg boleh layan kerenah kita bergambar gedik!!

Korang tengok la...pada setiap gambar...senyuman I memang xlekang...
Nampak benarla I sangat suka hati....
Biasa la...bab berjalan..bab berjimba...memang xleh blah!!!
Nie lagi 1....gambar I upload utk korang tengok betapa gumbiranya 
I dengan kengkawan lain enjoy kat Ice Dome nie...


Ok...sampai cni dulu yer...
Jangan lupa tunggu n3 I seterusnya...
Masih berkisar pasai trip ke Hatyai lagi....
Tapi ke mana pulak yer....owwwhhh, yang tu uollss kena tungguuuuuuuuuu!!!!
~ AdioS AmigoS ~



THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~