Monday, 20 May 2013

OUR COMING PLAN...

Assalamualaikum....

Pejam celik...pejam celik...dah nak sampai musim cuti sekolah....
Yiiippppiiiiiiiii......sangat2 suka....
Amboi aku plak yg tersuka yer...
Dah tua2 bangka pun suka time cuti sekolah...apa ke hai nyer???

Sebenarnya...bila time cuti sekolah...dapatla aku gaduh2 manja dengan Danial...
Bawak dia jenjalan...menghappykan dak kecik tu...
So, mama Nida dah siap2 buat tentatif program...
Biasa la Cik Pora tu, memang suka bab2 buat tentatif program nih...
Segalanya aku serahkan kat dia....
Untuk our coming plan...meh kita tengok tentatifnyer....
Jeng...jeng...jeng!!!!...



Taaadddaaaa.....apakata korang???
Dasyat x, kitaorg punyer plan...
Nie baru untuk minggu yg pertama yer...
Akan datang...akan menyusul lagi plan seterusnya....
Aku akan update lagi nanti yer....
See u next n3....




THANK YOU FOR READING THIS ENTRY!

ALL COPYRIGHTS RESERVED TO RESPECTIVE OWNER ~ IeDaa SuZiEaNNa ~